Welcome

 

Welcome on our blog. Probably you reached it following a link or reading our QR code on the car.

We participate on a rally raid from Budapest Hungary to Banjul Gambia. This is Budapest-Bamako rally!

BB2014.jpg

Please send us a note, to know who has seen us, and where! Thanks!

eMail:  Gekkoteam

Skype: KPa - Gekko

Gekko Team B2B

GEKKO 2014

Újra beneveztünk, ezúttal Jessy-vel! Az autó Skoda természetesen, most egy 1989es 120L lesz a társunk az úton. A cél Banjul, a lelkesedés töretlen!

Körülöttünk várhatóan pöfögni fog egy Krokoteam Pajero és egy zuhanyzós Avia csapatszállító. Majd jól figyelünk egymásra!

Utitársak


______________________


GEKKO 2012

Gekko csapat Skodával Afrikában a 2012es Budapest Bamako futamon! A cél ezévben Bissau, Bisszau-Guíneában! Autózás, kaland, adományozás!



Laci és András (KPa)

A blogon megjelenő videók eredetileg HD minőségűek, ha valakit a részletek érdekelnének, írjon! A videókon megjelenő időpont hibás, CET+7órát mutat!

Szponzorok, támogatók

Jutka

KPP

Zoli - Lubricants Service

Univar copy.jpg

VISZKI

Szmrkft copy.jpg

SzaForg copy.jpg

agumis.jpg

Sarga copy.jpg

Majoros copy.jpg

Képshop.jpg

2014. január 15.: Startplaza támogatás

2014.01.19. 22:36 :: KPa

startplaza.jpg

Ezen a napon vettem át a Startplaza.hu ajándékát is, a webshopukról kinézett autós hűtőtáskát, melyet a cég támogatásként ajánlott fel korábban számunkra! A cég képviselője, Sárosi Ferenc adta át pár póló és matrica kíséretében ezt a remek készüléket, melyet azóta tesztelgetünk...

startplaza3.jpg

Azon kívül, hogy hűt, még vigyáz az akkumlátor állapotára is, így elkerülhetjük, hogy annak lemerülése miatt be kelljen tolni az autót. Az átvételre természetesen Emillel érkeztem, ezúton kipróbálhattam az autót igazi városi forgalomban (reggeli Budapest csúcsforgalma). Remekül teljesített itt is!

startplaza4.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gekkoteam.blog.hu/api/trackback/id/tr995771226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása